“Laptop, monitor, projektor: új életre keltik a meghibásodott számítástechnikai eszközöket.” – dehir.hu

Olvassa el a cikket a dehir.hu oldalán

Wesser László neve jól cseng a számítástechnika és az informatika világában. Cége, a W&B PC Informatikai Kft. az Angyalföld tér 16. szám alatti irodában és műhelyben fogadja az ügyfeleket.

– Nálunk alap a szakmai korrektség és jó partneri viszony azokkal, akik hozzánk fordulnak. Mindent megteszünk azért, hogy aki hozzánk fordul, elégedetten távozzon. 

A cég tevékenységi köre igen széles: monitorok, képmegjelenítő eszközök, szünetmentes áramforrások, PC-k, notebookok, tabletek, ipari elektronikák, nyomtatók, plotterek, multifunkciós eszközök és iratmegsemmisítők javítását, szervizelését is vállalják. Emellett projektorok, okos táblák ill. megjelenítők, fényújságok forgalmazásával és telepítésével is foglalkoznak, valamint informatikai ill. erősáramú hálózatépítéssel is.

Idén új útra lépett a cég. 

– Azzal kopogott be hozzám egy jó ismerősöm, hogy van otthon egy játékkonzoluk, nem is túl régen vették, de már nem garanciás, és sajnos leállt, nem működik. Kérdezte, mit lehet ezzel kezdeni. Dobja ki? Hozd be – mondtam neki, megnézzük. Természetesen rendbe tettük, ma is tökéletesen működik, örülnek neki otthon a gyerekek.

Wesser László szerint

sokan úgy vannak vele, hogy azt hiszik, ha meghibásodott egy számítástechnikai eszköz, azt rögtön kukába kell hajítani, s venni egy másikat.

– Valóban van olyan helyzet, amikor végig kell gondolni, mibe kerülhet a hibafeltárás, a javítás. Ám a komolyabb eszközök esetében célszerű szakemberhez fordulni. Annál is inkább, mert ha lecserélünk egy-egy ilyen játékkonzolt, az is lehet, hogy nem fognak működni az újon a régi játékok. Egy próbát mindenképpen megér tehát! 

A W&B PC Informatikai Kft. nagyobb cégekkel, intézményekkel is kapcsolatban áll. A Lenovo, HP és Dell márkák garanciális szervizpontjaként dolgoznak, egyébként márkafüggetlenek, tehát mindennel foglalkoznak, mindent javítanak, rendbe tesznek. 

– Nálunk az az alap, hogy amikor behoznak egy javításra szoruló eszközt, nem fogunk légből kapott árakat mondani. 24-48 órán belül adunk árajánlatot, ami a mai világban nagyon gyorsnak számít. Ehhez ugyanis az kell, hogy előbb vizsgáljuk meg az eszközt, és így akár több alternatívát, megoldási javaslatot is tudunk kínálni annak függvényében, hogy a meghibásodott darab javítható-e vagy cserére szorul. Ügyfelünk ez alapján tud dönteni, számára melyik a szimpatikusabb, s hogyan haladjunk tovább.

Ma egyébként egy-egy márkán belül is nagyon sokféle megoldás létezik, csak a laptopokból kiindulva is vannak olyan világmárkák, melyeknél gyakorlatilag minden sorozat képernyője másképpen csatlakozik. Ha szükséges, megrendeljük az alkatrészt és beépítjük.

Fontosnak tartom a mi szakmánkban az elméleti tudás mellett azt is, hogy a „csavarhúzót” is jól forgassuk.

Könnyű megtalálni minket, elérhetők vagyunk tömegközlekedési eszközökkel is (jöhetnek a Derék utca és az István út felől is), aki pedig gépjárművel érkezik, az valószínűleg könnyebben tud leparkolni ezen a környéken, mint a belvárosban.

W&B PC Informatikai Kft.
Angyalföld tér 16.
www.wbpc.hu, mail: info@wbpc.hu
tel.: 06 (52) 780-787, mobil: +36 30/254-5835